Persondatapolitik

FORBINDELSE MED PERSONDATAFORORDNINGEN AF 25 MAJ 2018, FÅR DU HER ET INDBLIK I, HVORDAN VI BRUGER DINE OPLYSNINGER SAMT OM DINE RETTIGHEDER DERAF. 


Dataansvarlig

Camilla Nymand Bjerregaard er den dataansvarlige for de oplysninger der, igennem os, modtages fra dig. Vi er derved ansvarlige for at dine personlige oplysninger håndteres sikkert og efter gældende lovgivning.
Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, og er dermed kun synlige for Camilla Nymand Bjerregaard.

Formålet med at have dine personlige oplysninger
– Når du booke aftaler i forbindelse med konsultationer, angiver du navn, mail og telefon. Dermed kan jeg komme i kontakt med dig ved evt. afbud og påminde dig om din tid.

Ift konsultationer hos Aarhus Rygspecialist er jeg som sundhedsperson forpligtet til at føre journal hvori dit navn og cpr nummer angår. Hvis journalen skal videregives til 3. part (læge eller andre offentlige myndigheder sker det kun med dit samtykke).

Ift tid til clairovyance eller deltagelse i kurser, uddanneser og workshop i clairvoyant regi, angiver du navn, mail og telefon, så jeg kan komme i kontakt med dig angående planlægning af begivenheden, påmindelse og tidspunkt samt videresendelse af lydfiler fra kurset dagen efter.

Via hjemmesiderne kan du selv tilmelde dig nyhedsbrev, her angiver du navn og mailadresse. Når du modtager nyhedsbrev, står der nederst i mailen, at du kan framelde dig ved at klikke på frameldinslink.

De oplysninger, der registreres om dig er:
– Navn (fornavn, eller fornavn og efternavn)
– Din e-mail
– Dit mobilnummer
– Dit cpr nummer (hvis du har booket tid hos Aarhus Rygspecialist til en fysioterapeutisk konsultation)

De oplysninger der derved registreres om dig, er oplysninger vi har modtaget skriftligt fra dig.

Tredjepart & videregivelse
– Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart, og overføres derved heller ikke til tredjelande eller internationale organisationer.

-Som klient i fysioterapien, kan journalen videresendes til egen læge eller anden offentligt relevant fagperson med dit samtykke. Typisk udleverer jeg journalen til dig, og du kan selv videregive den.

Databehandler
– Vi har en databehandleraftale med bookingsystemet, Onlinebooq, som opbevarer dine data og personoplysninger sikkert og krypteret. Det er et krav, at vi som dataansvarlig har en databehandleraftale med Onlinebooq som databehandler.

Dine rettigheder
– Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som du har registreret hos os.
– Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til de ovennævnte formål.
– Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
– Du kan til enhver tid få slettet eller rettet dine personlige oplysninger (med undtagelse af lovpligtig journalføring).

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, samt læse mere om dine rettigheder via www.datatilsynet.dk

Camilla Nymand Bjerregaard, fysioterapeut, dip.MDT