Velkommen til onlinebooking

.

Du bliver via dette link ført direkte ind i onlinebooking

https://camillanymand.onlinebooq.dk

 

OBS: UNDER CORONA KRISEN SKAL TIDER BOOKES DIREKTE HOS MIG VIA TELEFON (SMS TIL 26256075) ELLER MAIL (INFOCAMILLANYMAND.DK), SÅ RINGER JEG DIG OP.

 

Klinikken har åbent i tidsrummet 08:30 – 13:30 på hverdage

Via onlinebooking kan du finde den tid der passer dig bedst. I perioder er der lidt ventetid, og du er velkommen til samtidig med tidsbestilling at komme på venteliste til en hurtigere tid.

Du kan aflyse tiden op til 24 timer før.

Konsultationerne varer 60 minutter

.

.

Praktisk information

FØRSTE KONSULTATION

Udvidet rygundersøgelse, hvor vi gennem en indledende snak og en evidensbaseret mekanisk undersøgelse, finder frem til, hvor smerten kommer fra. Behandling med direkte effekt på problemet, i det omfang tilstanden tillader det. Viden og instruktion i hvad du selv skal gøre, og hvordan du kan starte med at træne med det samme, samt træningsprogram på skrift. Afklaring af spørgsmål og usikkerheder, og en klar handlings- og behandlingsplan, som du kan sætte i værk, i det øjeblik du træder ud af døren. Vores fysiske symptomerne har altid en årsag, og din unikke evne til at hele afhænger af mange forhold ud over den rent mekaniske tilgang. Du vil igennem sceancen blive styrket i at kontakte din egen selvhelbredende kraft med konkrete redskaber, du kan bruge i dagligdagen. Det er altid en fordel at arbejde med problemet fra flere vinkler, og navnligt finde den nøgle som er aller vigtigt for dig lige nu. Jeg ser gennemsnitligt mine patienter 3 gange. Du bliver rustet til at håndtere problemet hjemmefra og indefra. 60 minutter. 1200,-

.

OPFØLGENDE KONSULTATIONER

Den opfølgende konsultation er en kontinuerlig process hvor vi justerer øvelser, teknikker, supplerer med behandling og bearbejder de overvejelser, spørgsmål og udfordringer, der må dukke op undervejs i processen. For hver opfølgning laver vi en status over hvor du er LIGE NU, og strikker en handlings- og behandlingsplan sammen til dig, som du får med på skrift. Da det både kræver ihærdighed og hjemmearbejde at flytte især langvarige problemer i en rigtig retning, vil der som regelt skulle gå alt mellem 4-8 uger mellem første og anden konsultation. Vi vil kontinuerligt arbejde med at øge din indsigt og bevidsthed omkring problemer, og optimere din evne til finde din egen balance og dermed optimere helingsprocessen. Konsultationen varer 55-60 minutter. 950 ,-

.

Jeg ser gennemsnitligt mine klienter 1-3 gange og fungerer ofte som et supplement til allerede eksisterende behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, læge eller sygehus, hvorfor jeg ofte meget gerne samarbejder med dine andre behandlere.

Du kan få tilskud fra Danmark hos mig.

Jeg afregner altid efter hver konsultation. Du kan betale med mobile pay, dankort eller kontakt, og du får en kvittering på mail bagefter.